O NAMA - „ MOČINIĆ “
PREVODITELJSKI OBRT

Prevoditeljski obrt „Močinić“ je ured specijaliziran za pružanje profesionalnih prevoditeljskih i ostalih intelektulnih usluga (usluga prevođenja, usluga sudskog tumača te lekture i korekture) za talijanski, engleski i njemački jezik. Osnovan je u siječnju 2018. godine, nakon dvogodišnjeg iskustva u prevođenju općih i stručnih  tekstova iz područja prava, medicine, građevine, turizma i književnih tekstova. Surađujemo s profesionalnim prevoditeljima, izvornim govornicima i stručnjacima  za odgovarajuća područja kako bismo Vam pružili najbolje usluge.

Ured se nalazi u samom centru grada, između Hotela „Bonavia“ i Srednje talijanske škole, na adresi Dolac 8. Ukoliko se  nalazite u gradu, trebate prijevod, no niste u mogućnosti dostaviti ili ga pokupiti, rado ćemo Vam izaći u susret i dostaviti ga na Vašu adresu ili u ured.

Ured je 2017. godine osnovala Marta Močinić, magistar engleskog i njemačkog jezika i književnosti s diplomom stečenom na talijanskom govornom području ( Sveučilište u Trstu ) i talijanskog materinjeg jezika. Voditeljica ureda je odgovorna za sve prijevode i sve gore navedeno te garantira da će usluga biti stručno i kvalitetno realizirana. Prevođenje je vrlo složen proces za koji nije potrebno samo znanje stranih jezika, nego i stručnost prevoditelja, tj. sposobnost da se polazni tekst točno prenese na željeni jezik. 

Osim što nudimo stručne i kvalitetne prijevode, pridržavamo se rokova isporuke te nudimo popuste i brojne pogodnosti za sve klijente.  Od nas možete zatražiti besplatnu procjenu i ponudu za prijevod i lekturu. Ukoliko niste u mogućnosti dostaviti nam prijevod osobno,  možete ga skenirati i poslati putem maila. Prijevode Vam isto tako možemo poslati izravno na Vaš e-mail ili po potrebi na vašu adresu stanovanja. Cijena prijevoda se ne mijenja niti kada je riječ o „hitnoći“ jer ju ne naplaćujemo. 

 

 

©2018 „ MOČINIĆ “ PREVODITELJSKI OBRT

Vl. Marta Močinić, Dolac 8, 51 000 Rijeka

OIB : 370998091485

Slika nije učitana